duminică, 12 iulie 2009

R.I.P. Adi Bâldea

Ieri pe dealul după Săcel 5 tineri au fost implicaţi într-un accident. Pentru unul dintre ei accidentul s-a terminat fatal. La 20 de ani Adi Bâldea a părăsit lumea aceasta. Înainte să sară media pe caz cu speculări despre viteze şi oameni pe care nu i-a întrebat nimeni să critice inconştienţa tinerească, să stăm un minut şi să ne concentrăm asupra lucrurilor în a căror faţă orice alt detaliu păleşte, asupra tânărului care a decedat mult prea devreme, şi asupra familiei şi a prietenilor săi care trec prin momente prin care nimeni nu ar trebui să treacă, şi au nevoie de suportul tuturor.

Adi, toţi cei care te-au cunoscut, şi toţi lăzăriştii din generaţia ta şi nu numai se gândesc la tine. Ultima călătorie pe acest Pământ s-a terminat tragic, fie ca cea în care porneşti acum să te ducă la o destinaţie mai bună. Odihneşte-te în pace!

7 comentarii:

Anonim spunea...

sa se odihneasca in pace

Unknown spunea...

nu te vom uita nici odata Adi. RIP

chr spunea...

:|
Nu avea 21 de ani... abia 20...

some people do not deserve to die young.

Anonim spunea...

O mare suparare aduce aceasta tragedie. O fire prietenoasa, o minte desteapta, Adi va ramane in amintirea colegilor pentru totdeauna. Condoleante sincere familiei sale.

Adishor(fost coleg generala) spunea...

Dumnezeu sa il ierte....

Cristi spunea...

Odihneasca-se in pace...

Rozi spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Adishor!Pacat ca s-a stins prea devreme un copil atat de bun,de modest,de inteligent!Si nu spun asta doar pentru ca fac parte din familie,toata lumea stie ca-i asa.Ne-a ramas in suflet doar durere si amintirea sa.Nu-l vom uita niciodata.