vineri, 10 februarie 2012

Bill Hicks despre Religie

Nu stiu cum am reusit sa nu dau peste Bill Hicks cand in liceu devoram stand-up comedy, mai ales categoria inteligenta care o tine mai mult pe o tenta filozofala decat pe ideea de a scoate cat mai multe glume pe minut.

Desigur si Bill a trebuit sa moara, destul de tanar, si nu ramane decat sa speculam cum s-ar fi dezvoltat materialul lui daca ar fi trait pana azi. Ar fi fost genial sa-l auzim vorbind despre George Dub-ia, sau chiar in saptamanile astea despre ACTA si SOPA.

Dar lucrurile fiind cum fiind, cancerul a decis sa-l viziteze pe el si nu pe Carrot Top. Poate Dumnezeu exista, si e furios

Aici sunt cateva din gandurile lui Hicks despre valorile crestinesti.

(hint: Jackie Onassis e sotia lui JF Kennedy, George Bush-ul la care se refera e seniorul)Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com